Raw kvit sjokolade.

I dag laget jeg for første gang kvit sjokolade. Den smakte himmelsk. Brukte oppskriften til http://superlivsstil.net/ som inspirasjon. En nydelig sjokolade med mye smak av nøtter og kokos.70 g kakaosmør / cacao power

3 ss kokossmør

3 ss cashewnøttsmør

3 ss yaconsirup

2 ss  lucuma

2 ts honning (rå)

1,5 ts vaniljepulver

 

Jeg smeltet kakaosmør og kokossmør i vannbad, blandet så de andre ingrediensene i en bolle, og slo litt og litt av det smeltet smøret over og rørte forsiktig inn.

Jeg tok litt av røren og blandet 1 liten ss kakao. Denne blandingen tok jeg og dryppet litt i bunnen av formene før jeg helte over den kvite sjokoladen. Satte det så i frysen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits