Prosjekt stuevegg

Veggen i stua vår har enda ikke fått noe bilde eller hylle. Har tenkt mye på hva jeg, eller vi, vil ha på den.. ;-) Først hadde vi tenkt å ha et stort bilde av Mana, hunden vår, men så har jeg ombestemt meg litt på det. Syns det er veldig tøft med mange små bilder i ulike str og rammer. Så jeg tror at det blir det. Så har jeg lyst på noen hyller a la de som de har på www.bolia.no

 

Tøft hyllesystem i retrostil, akkurat etter min smak!


Disse er mine favoritter. Men koster jo 1500 kr pr stk, så det blir jo litt om en vil ha tre stk. De var på 50% for noen uker siden, angrer på at jeg ikke kjøpte de da! De har noen som ligner på Ikea som er oppe til vurdering, men de er i tre så da må jeg beise de i valnøtt - koster jo litt tid og penger det også. Dessuten er jo ikke de like fine!

4 kommentarer

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

03.11.2011 kl.21:06

Ganske så fin blogg du har! Den er nice ;) Ha håper du får en fin dag videre :D........ Du vil vel ikke legge meg til venn? Det hadde vært kult ;)

Maria Austnes

05.11.2011 kl.18:41

Tusen takk for det! Veldig hyggelig å høre! :-)

11.11.2011 kl.11:32

Å de hyllene var supernice!! Vil ha!

Liker bloggen :) Vi må få til og møtes nå snart når jeg er ferdig med dette mastertullet...

klem

Maria Helen Austnes

11.11.2011 kl.11:52

Anonym: Ja, dei e heilt rå! Men ken e du? :-)

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits