Himmelsk gode knekkebrød

Her kjem ei kjempe god oppskrift på hjemmelaget knekkebrød.

 

1 dl linfrø

0,5 dl solsikkefrø

1,5 dl sesamfrø

1 dl bokhveteflak

1 dl hirseflak

1 dl bokhvetemel

1 dl soyamel

0,5 dl kokosmel

5 dl glutenfrie havregryn

1 ts himalayasalt

7,5 dl vann

Bland sammen det tørre og så det våte. Hell det over i to stekebrett. Deigen er ganske våt så det er ganske lett å få den utover med hjelp av en slikkepott. Kvern litt himalayasalt over, og pynt med solsikkekjerner eller gresskarfrø. Stek de på 175 grader i 10 min først, ta de så ut og rut de opp i ønsket størrelser. Stek de så igjen i ca 30 min til de er gyldne og sprø. De smaker kjempegodt, nesten litt som et tynt brød! NAM! Kjempegodt med egg på! Kan noen lage en kaviar uten sukker snart? Kjøper inn rogn, men det blir ikke det samme!



Her kan du variere med hva du har i skapet. De smaker godt med alle mulige slags frø. Jeg har lagte de med kanel også, blir litt spesielt, men er godt til f. eks chevre.





 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits