Nøtteost a la rømme

Denne nøtteosten er den beste jeg har laget! Thumbs up! 

I går la jeg cashewnøtter i bløt. Brukte kjøkkenmaskinen for å mose de denne gangen, og det var nok det som gjorde den så sykt luftig og god. Tidligere har jeg bare brukt stavmiksern.

Helte vannet av nøttene over i en annen bolle. Spedde så på med bare litt og litt vann til nøtteblandingen fekk en passe kremaktig konsistens.

Skvisa en kvart lime og kverna masse pepper og himalayasalt, og lot maskina gå i ett par minutt til! Himmelsk god rett og slett.

Denne nøtteosten bruker jeg som dip til grønnsaker, taco, pizza eller som dressing. Jeg syns den passer til det aller meste. I sommer så ble den brukt mye til grillmaten. Du kan gjerne krydre den enda mer om du liker det spicy.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits