Sjokobanan cookiesDenne oppskriften er hentet fra bloggen til Anita og den finner du her. Jeg har gjort noen endringer da jeg elsker kanel og masse kokossmak!

Du trenger:

2 bananer
2 egg
1 dl hakka valnøtter
2 ss mandelsmør
2 ss smeltet kokosolje
2 ss palmesukker
1 ss rått kakaopulver
3 ss kokos
1 stor ss kokosmel
1 ts carob
1 ss yaconsirup
1 ss sukrin
1/2 ts vaniljepulver
1/2 ts salt og 1/2 ts kanel 

 

Moste først banan og egg med stavmikseren til det ble en luftig røre. Puttet så alle de andre ingrediensene i, bortsett fra carob og kakaopulver. Brukte første omtrent halve røra fordelt utover to stekebrett, laget små kjeks. Puttet så carob og kakaopulver i røren og blandet godt, og fordelte resten av røren utover de små kjeksene så de ble store. På den måten får jeg kjeks med to smaker i en. Pyntet med cacaonibs.

Stekes på 200 grader i ca 25 min, de skal være myke i midten og spør i kantene. Enjoy!Luftig røre av banan og egg!

3 kommentarer

Linda Pia

14.11.2011 kl.20:25

He du laga opp ei boks me slike som du tek me t fjells i helga? :)

Maria Austnes

15.11.2011 kl.18:48

Ja kanskje d? ;-)

Linda Pia

15.11.2011 kl.20:46

ja, d sønst ej so absolutt :) såg kjempe goe ut!!

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits