Hjemmelaget pizzaDeigen

1 dl Jyttemjøl Teff (jeg brukte den blå da det var denne jeg hadde)
1 dl bokhvetemel
1 dl glutenfri havregryn
1 dl knuste linfrø/chiafrø
Ca 1-2 ss tørre chiafrø bløtlagt 10 min i 3 dl vann
2 ts bakepulver + litt himalayasalt

Blandet alt sammen og lot deigen stå i ca 10 min før jeg helte den på et stekebrett. Brukte kjevletipsen med gladpack og kjevlet deigen utover med plasten over. Funket veldig bra da deigen er litt seig og klissete.

Stekte den først i 20 min på 200 grader med pizza funksjonen (undervarme, grill og varmluft), tok den så ut og hadde på fyllet, stekte den igjen i ca 15 min til chevren var gylden.

Fyllet

Serrano skinke

Sorte oliven

Soltørka tomat

Rødløk

Hjemmelaget tomatsaus av ferske tomater og økologisk tomatpure

Krydder

Sopp

Server med ruccola og rista pinjekjerner!Oppskriften på bunnen er hentet fra Silje's blogg, som du finner her. Mye fint å lese der!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits