Blomsterløk og andre hageprosjekt

Gleder meg allerede til april! For da skal nemlig disse vakre tulipanene blomstre i vår lille hage!  

Masse gule blomster for å komme i den riktige påskestemningen når snøen smelter.

Kan ikke akkurat skryte av at blomsterbeddene er så flotte nå. Men til våren skal det bli! Tok over leiligheten i sommer, og hagen har ikke vært prioritert i det hele tatt.

Denne lille søte skapningen skal bli et nydelig plommetre om noen år! Den fikk vi med oss fra Steinkjer i sommer. Takk kjære svigermor og Gunnar! Gleder meg til å plukke og spise plommer som jeg gjorde hos farmor og farfar da jeg var liten!Prosjektet! Her er det mye som må gjøres! I hjørnet skal vi kjøpe et lite drivhus så vi kan ha vår egne tomater og agurk blant annet.


Ny lykt, kjøpt på Ikea.

Melkespann etter oldefar!

Skal plantes blomster i til våren.

Sommerhygge!

Kveldskos! Kommer nesten i julestemning når denne står og brenner på verandaen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits