Knekkebrød med masse frø

Oppskrift på herlige knekkebrød.

1 dl linfrø
2 dl sesamfrø
2 dl gresskarfrø
2 dl solsikkefrø
1 dl kokosmel (her kan du også bruke bokhvete eller kruskakli)
1 dl havregryn (glutenfri om du ønsker)
Litt himalayaalt
ca 4 dl vann

Deigen skal være ganske rennende.

Smør det utover på et bakepapir, stek det på 180 grader 30 min med varmluft og 30 min med litt åpning på ovnsdøren om du lager litt tykke knekkebrød. Her er det også mulig å lage to brett, men da må du redusere steketiden. Følg med når de begynner å bli gylne i kantene. Jeg kvernet litt himalayasalt over før jeg stekte de i tillegg til å ha litt i røren.








Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits