AFK og Ikea har dårlig kommunikasjon! Men AFK ordnet opp etterhvert!

Flott hva?

Etter veldig mye frem og tilbake mellom Ikea og AFK er benkeplaten på kjøkkenet ferdig. Begge parter har gitt den andre parten skylden, og der stod vi midt i mellom og ikke kom noen vei! Ikea bruker nemlig noen utrolig stygge skjøtelister og dette hadde verken Ikea eller AFK informert oss om. Så gjett om jeg klikket i vinkel når jeg kom hjem kvelden kjøkkenet var ferdig og så disse to fæle metallistene! Ødelagte jo hele kjøkkenet! Jeg fikk jo beskjed av personen som var på befaring at skjøtene nesten ikke kom til å vise, og på Ikea sa de ingenting om at de brukte disse listene.

Så etter masse telefonen og mailer frem og tilbake fikk jeg etterhvert kranglet meg til å snakke med daglig leder i AFK, og han ville komme å se på benkeplaten. Han gikk med på at de skulle dekke nye benkeplager og lage en graders 45 vinkel i hjørnet som vi ville ha. 

Her er det ferdige resultatet! Mye bedre! :-) Skjøtene er ikke etter Ikea sine foreskifter, men de er jo tusen ganger penere og det er jo en helt vanlig skjøt som man ser overalt!

Det tok bare 2-3 mnd før vi fikk det som vi ville! Jeg er super fornøyd! Det gjelder å stå på kravene når man mener at man har fått en beskjed, men resultatet er noe helt annet selv når det er ord mot ord.

2 kommentarer

Linda Pia

02.12.2011 kl.20:39

ahh!! kjekt å sjå at d ordna sej! Sjøl om ej ikkje tvilte på at du fekk krangla dej t nye benkeplate! hihihi!

Maria Austnes

03.12.2011 kl.09:53

D tok litt tid, men ordna sej til slutt ja! Heldigvis. Irriterande heile greia, mykje bortkasta tid. Men no ska kje ej tenke meir på ditta! :-)

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits