Baconsurret kylling med soppstuing, dadler og kål

Dette er nok en av de beste middagene jeg har laget på lenge. En skikkelig søndagsmiddag.

Du trenger:

2 kyllingfileter
salt og kvernet pepper

1 hode nykål eller spisskål (evt. kinakål)

Soppstuing:

2 dl sjampinjong, hakket
½ løk
1 dl fløte
salt og pepper

Krydre filetene med salt og pepper, og surr bacon rundt. Stekes i ovnen i ca 30 min på 225 grader (kommer an på hvor store kyllingfiletene er). Hiv inn noen dadler ca. 10 min før filetene er ferdig.

Del kålen og kok den noen få minutter i lettsaltet vann. 

Soppstuing:
Stek sopp og løk i litt smør. Bland inn fløte samt kokevannet og smak til med salt og pepper.
 
Server kyllingfilet med dadler, kål og soppstuing ved siden av.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits