Moussaka uten potet

Laget en nydelig moussaka i dag, uten laktose og gluten.

Du trenger:

400 g karbonadedeig
1 squash
1 aubergin
1 dl olivenolje
2 ts himalaya salt
1/2 ts pepper
1 boks tomater med hvitløk
1 stor løk
1 fedd hvitløk
1 kvast persille og noen sorte oliven
1 1/2 dl fløte (eller rømme)
2 egg
1 pastinakk


Skjær squash, pastinakk og auberginer i cm-tykke skiver og brun dem i olje i en varm panne. Legg dem over på et papirhåndkle og strø saltet over dem.


Varm olje i en panne og brun finhakket løk og hvitløk sammen med karbonadedeigen. Rør så inn tomat, hvitløk, oliven, finhakket persille og pepper. La bunnen surre i 10 minutter.


Kok fløten for seg selv i ca 15-20 minutt, den skal bli litt tykk.  Visp inn egg og ha i grønnsaker, salt og pepper, og la det koke ca 20 minutt.Legg de to blandingen lagvis i en smurt ildfast form. Stek ved 220 grader på midterste rille i ovnen i ca. 45 minutter.

Ost på halve til mannen i huset!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits