Muffins

Julebakst! Har laget dobbel posjon på bananmuffins, en med og en uten kakao.

Til en posjon trenger du:

5-6 dl mandelmel

3 modne bananer

3 egg

1 ss yaconsirup (eller agave)

1 dl revet kokos

1 ts vanilje pulver

1 ts malt kardemomme

2 ts kanel

(2 ts rå kakaopulver)

 

Sett stekovnen på 175 grader. Lag mandelmel ved å kverne mandler i kjøkkenmaskin eller blender. Mos bananene i en bolle. Tilsett egg og visp til en luftig røre. Rør inn de andre ingrediensene og fordel deigen i muffinsformene. Stek i ca 20 min midt i ovnen.  

Siden jeg laget dobbel posjon, ca 16 muffins, laget jeg en posjon med kakao. Kan anbefales, men blir noe mektigere og smaker mindre banan.Muffinsformer til gjenbruk, kjøpt på Ikea.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits