Svinefilet med ovnstekte grønnsaker og chevre

Søndagsmiddagen ble rester av grønnsaker med chevre. Jeg elsker smaken av chevre! Smaker godt til omtrent alt av kjøtt og grønnsaker.

Vi brukte brokkoli, rød løk, pastinakk, gulrot. Krydret med salt, pepper og rosmarin. Helte over litt balsamicoeddik og olje. Stekte det i ovnen på 225 grader i først 10 min, så i 10 min til med chevre. Brukte grillfuksjonen de par siste minuttene så chevren ble gylden.

Serveres med alfalfaspirer.





Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits