Kokosmakroner uten sukker og e-stoff

Jeg elsker kokos! Disse kokosmakronene må prøves! Oppskriften er fra Anita, superlivsstil.net

  • 4 egg
  • 1,5 dl bjørkesøt
  • 0,5 dl palmesukker/kokossukker
  • 3 ss kokosolje
  • 9 dl revet kokos
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1 klype salt

- Skill hvitten fra to av eggene og pisk dem stive med en klype salt. Visp sammen resten av eggene med bjørkesøt og palmesukker i en egen bolle. Smelt kokosoljen og bland den inn i eggeblandingen sammen med vanilje og kokos. Til slutt vender du inn de stivpiskede eggehvittene. Sett på bakepapirkledd stekebrett og stek til de er gylne, jeg brukte en iskremskje så fikk jeg jevne og like store kaker. Tar 15-20 minutter på 180 grader, men det varierer fra ovn til ovn så pass på dem.















2 kommentarer

Linda Pia

23.12.2011 kl.20:15

Fin kakeboks! Slik he ej mæ :) Tatt me dej smaksprøve heim t jul eller?

26.12.2011 kl.11:10

Ja d he ej! :-)

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits