Love, Peace & The Planet

Nytt år, ny shampoo og balsam. Serien til TIGI, Love, Peace & The Planet kan anbefales. Den lukter nydelig og håret blir mykt og blankt. 

Jeg har blant annet bestilt meg Eco Awesome Moisturizing balsam. Den inneholder ikke parabener eller kunstige farger og dufter. Det er en organisk blanding, 80%, som inneholder hvit te, alger, kamomille-ekstrakt og olivenolje. Flasken er delvis, 50%, laget av gjenvunnet materiale, miljøvennlig og nydelig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits