Jieldè - et fransk mesterverk

Jieldè lampene må være verdens tøffeste lamper. Ønsker meg minst en i hvert rom. De finnes i mange fasonger og farger, og løfter etter min mening et rom opp til nye høyder interiørmessig.

Vi bestilte vår lampe fra Frankrike som er dens opprinnelseland. Den første lampen ble laget i 1950, og har siden da vært populære industrilamper i hele verden. Vi betalte ca 6000 kr for vår, ca halve prisen av hva den koster i Norge.Denne har vi, bare i matt sort.Jeg vil ha det sånn, grønn stol og gul lampe.Taklampen er jo også fantastisk. Hadde gjort seg med en sånn på kjøkkenet i orange... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits