Ny posjon knekkebrød

Laget en ny posjon med knekkebrød i dag. Nam, enda bedre!
 
Du trenger:

1 dl bokhvetemel
1 dl bokhveteflingor eller havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 ½ dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 dl gresskarkjerner
2 ss fiberhusk
1 ts salt
6-7 dl vann
 



Bland sammen det tørre og rør inn vann til en rennende deig.

Dekk to stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover brettene.
Bruk en slikkepott slik at det blir jevnt.

Best resultat gir varmluftovn.
Varm ovnen til 160 grader og sett et brett øverst og ett nederst i ovnen stek i ca 10 min.
Ta ut brettene og del opp til passende store knekkebrød med en pizzarulle.
Stek videre i ca 50-60 min, - total steketid 60-70 min. Pass på, de blir fort brent!
Bytt plass på stekebrettene halvveis i steketiden for å få en jevn steking.

Bryt opp i biter, avkjøl og oppbevar i boks.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits