Chevregrateng med spinat

Nydelig supersunn søndagsmiddag!

Du trenger:

* ønsket mengde spinat (frossen eller fersk)

* 1 pk linser

* 1/2 purreløk

* 2 tomater

* 1 bx hermetiske tomater

* 1/2 løk

* 2 fedd hvitløk

* 400 g karbonadedeig

* 1/2 chevre (vi brukte den fra Tine)

* 5-6 valnøtter

* 1/2 ts muskatnøtt

* krydder

* honning eller agavesirup

* noen oliver om du ønser det


Stek karbonadedeig sammen med løk, purre og hvitløk. Ha i de hermetiske tomatene og krydre med ønskede krydder. Vi brukte oregano, basilikum, salt og pepper.

Set ovnene på 225 grader. Legg spinat, linser og kjøttfyllet lagvis, toppes med ferske tomater, chevre og valnøtter. Hell gjerne over litt honning eller agavesirup for en ekstra tvist. Stek i ca 25 min til chevren er gyllen.








Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits