Utetid

Man kan vell si at det har blitt vår i Oslo nå? Gleder meg til å sitte i sola og grille på terrassen. Noen uteprosjekter skal gjøres før uteplassen kan nytes fullt ut. Vi skal blandt annet lage et gjerde rundt hele plenen og sette opp et lite drivhus. Gleder meg til å dyrke urter og noen få grønnsaker.

Vi skal kjøpe dette lille drivhuset fra Plantasjen i første omgang.

I tilegg ønsker jeg meg en liten kafegruppe som kan stå på plenen. Tror det må bli den lilla siden vi har lilla solstoler, men jeg syns den gule er tøffest.

Slik hadde vi det i fjor, og enda koseligere skal det bli i år!

Én kommentar

21.03.2012 kl.22:01

Ta det gule:)!!!!!

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits