Sprøeste knekkebrødet

Ny type knekkebrød, så sprøtt som d kan bli!

200 g økologiske solsikkekjerner
50 g økologiske linfrø
50 g økologiske sesamfrø
50 g kli
2 ss fiberhusk
1/2 ts salt
litt søtt, f.eks stevia om du ønsker (funker helt fint uten også)
5 dl vann

Rør sammen deigen. La den så hvile i 10 min så fiberhusken får svelle. Smør utover bakepapir på 2 plater. De skal være tynne tynne tynne! Denne røren er ganske seig så jeg brukte ei kjevle og glad-pak for å få de tynne nok.


Stek begge platene samtidig i varmluft 160 grader i først 10 min, rut så opp med pizzahjul i passelig store biter. Stek de så videre i ca 30 min (dette kommer veldig an på tykkelsen). Om du lager de tykkere så stekere du de ca 45-60 min. La platene bytte plass to ganger underveis, og snu dem med brettene.


Om du ikke har varmluftsovn øk temperaturen til 180 grader og stek et brett av gangen.

Jeg fant ut nå at vi har spist opp alle knekkebrødene før jeg har fått tatt bilde av de... :-) Skal lage ny posjon i morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits