Hage-dager

Vi hadde hagedager i helgen. Fjernet blant annet fem store tuja som tok halve gressplenen vår, ble luftig og fint uten. Nå skal vi forlenge gjerdet bort til leveggen (evt bygge ny levegg).

Plommetreet har våknet til liv etter vinteren.Har sådd tomatplanter og karse :-) Tar de inn om natten, da det fremdeles blir ganske kaldt om nettene.


Kos i solkroken.

Påskeliljer og krukken med karsefrø.Melkespann fra Mikkel-garden med oldefar Einar Farstad sitt navn inngravert. Denne skal få blomster i seg om en mnd eller to.

Vårløkene som jeg planta i oktober kommer frem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits