Brownie babe.

Nam. Dette er digg.

En mørk brownie med gojibærdryss.

Kakedeig:

10 økologiske dadler uten sten

2 dl økologisk kokosolje

2 dl rått kakaopulver

1 klype himalayasalt

2 dl paranøtter, grovhakket

Kjør dedlerm kokosolje, kakaopulver og salt i en blender. Tilsett litt vann om det går tregt rundt. Rør inn de hakkede paranøttene. Form deigen til ca 3 cm tykk bunn i en form. Sett denne på kjøl mens du lager gojibærdryss.

Dryss:

1 dl gojibær

1 dl revet kokos

Kjør i en blender eller kaffekvern og dryss dette over kaken.

 

Tilsett gjerne ett par ss hampfrø eller macapulver i deigen om du ønsker den ekstra sunn.

 

Vurdera å døpe denne kaken om til Aafk-kaka ;-) Oransje og deilig.




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits