Sjokomuffins med After Eight krem






Til ca 10 muffins trenger du:

Bunn:

8 dl mandler

1 dl kakaopulver

2 dl dadler

4 ss vann

1 ts lecithin

4-5 ss yacon sirup

1 ts vaniljepulver

 

Mal nøttene til mel. Kjør så dadler, vann og lecithin til en røre i en blender eller lignende. Elt så alle ingrediensene sammen til en passelig fast røre. Trykk så røren ut i muffinsformer.

 

After Eight krem:

3 dl cashewnøtter, bløtlagt i ca 4 timer

4 ss yaconsirup

3 ss kokosolje

2 ss lechitin

litt vann, slik at blenderen går rundt

1 dl frisk mynte

2 dråper peppermynteolje

noen dråper stevia med peppermynte

 

Pynt muffinsene.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits