Svele uten gluten og laktose
Du trenger:
4 økologiske egg
4 ss laktosefri kremfløte
4 ss smeltet margarin uten melk
50 gram kokosmel (4-5 ss)
1/4 ts hornsalt
en klype salt
sukrinmelis etter ønske (ikke nødvendig, kokosmel har en god søtsmak i seg selv)
Pisk eggene til eggedosis, bland i det våte, så det tørre.
Min røre var ganske tykk, så tykk at den ikke rant ut i stekepanna.
Lappene hever godt under steking uten. Faller heller ikke sammen etterpå.
Klikk ut røra i stekepanna med skje. Trykk ut klikkene til ønsket tykkelse. Vil du ha tynne lapper trykker du de tynne. Jeg valgte å lage lapper med tykkelse omtrent som amerikanske pannekaker.
Husk at de hver seg under stekingen. Kan være lurt å teststeke en lapp først.
Linda Pia
31.03.2012 kl.22:42
Maria Helen Austnes
02.04.2012 kl.20:02
Jodda, bedre! ;-)