Svele uten gluten og laktose

Du trenger:

4 økologiske egg

4 ss laktosefri kremfløte

4 ss smeltet margarin uten melk

50 gram kokosmel (4-5 ss)

1/4 ts hornsalt

en klype salt

sukrinmelis etter ønske (ikke nødvendig, kokosmel har en god søtsmak i seg selv)

 

Pisk eggene til eggedosis, bland i det våte, så det tørre.
Min røre var ganske tykk, så tykk at den ikke rant ut i stekepanna.

Lappene hever godt under steking uten. Faller heller ikke sammen etterpå.

Klikk ut røra i stekepanna med skje. Trykk ut klikkene til ønsket tykkelse. Vil du ha tynne lapper trykker du de tynne. Jeg valgte å lage lapper med tykkelse omtrent som amerikanske pannekaker.
Husk at de hver seg under stekingen. Kan være lurt å teststeke en lapp først.



2 kommentarer

Linda Pia

31.03.2012 kl.22:42

Sikkert go, men d såg ikkje ut som MRF seee-vele vaffal :P

Maria Helen Austnes

02.04.2012 kl.20:02

Linda Pia:

Jodda, bedre! ;-)

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits