Elgkjøtt med fløte-og tyttebærsaus og grønnsaker

Denne middagen laget jeg på 15 minutter og den smaker nydelig.

Stek først elgkjøtt sammen med løk og sopp. Ha i laktosefri rømme og fløte, og gi det et raskt oppkok. Ha i ett par ss tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper. Gi brokkoli og blomkål et raskt oppkok. Dig in.





Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits