Rødbetsalat med grillet halloumi

Har vært flink i det siste. Vi har spist MYE grønnsaker og lite kjøtt. Det er faktisk utrolig deilig. Så mange smaker som kommer bedre frem når man ikke har kjøtt til. Denne retten kan anbefales på det varmeste.

Til 2 personer trenger man:

2 dl tørkede mungbønner

2 rødbeter

2 gulrøtter

2 ss olivenolje

250 g halloumiost

litt frisk basilikum

2 ts dijonsennep

1 ss friskpresset eplejuce

 

Legg bønnene i bløt i minst 6 timer, Kok skrelte rødbeter i ca 20 min (skrell de først for å unngå jordsmak). Kok bønnene etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og legg dem i en bolle. Tilsett olje, sennep, eplejuice og rør om. Fordel på to tallerkener. Skjær rødbetene i mindre biter og fordel de over sammen med de lettkokte gulrøttene som er kuttet i strimler. Skjær osten i skiver og stek skivene i olivenolje i noen minutter på hver side. Fordel osten over salaten og topp med litt krydder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits