Glutenfrie frø-baguetter

Baguetter med mye havre og ulike frø. De smaker super godt, saftige. Perfekt.

 

Du trenger:

250 g glutenfrie havregryn

100 g jytte mel Orginal Blå

100 g jytte fibra teff Grønn

50 g hirseflak

1 dl solsikkefrø

1 dl linfrø

1 dl sesamfrø

1 ts salt

2 ss bakepulver

3 økologiske egg

0,5 dl økologisk extra virgin olivenolje

3 dl eplejuice

4-5 dl vann

Ha linfrø, sesamfrø og solsikkefrø i en blender sammen med eplejuice og kjør i ca 1 min så frøene blir litt kvernet.

Bland de tørre ingrediensene i en bolle.

Tilsett frøblandingen, egg, olje og vann, og rør alt sammen i en jevn røre.

Bruk en skje og en slikkepott og form til passelige baguette (deigen er løs). Strø på en blanding av frø. Stekes på ca 250 grader i ca 15-20 min (ikke varmluft).

Oppskriften er hentet fra boken 100% Naturlig.











Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits