Ovnsbakte rotgrønnsaker med chevre

Her bruker du bare det du har i kjøleskapet. Vi brukte blomkål, brokkoli, gulrot, rødløk, pastinakk, sellerirot, persillerot, rødbeter og rettich. Toppes med chevre, balsamicoeddik og fersk rosmarin. Bakes i ovnen på 225 grader i ca 20 min. Strø over gresskarfrø før servering.



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits