Glutenfrie hamburgerbrød

Det er grillsesong. Da er det godt med hjemmelaget hamburgere med brød til. Baking med Jytte Mjøl har jeg ikke prøvd så veldig mye, men disse hamburgerbrødene ble vertfall en suksess.

Du trenger:

300 g Jytte Orginal

1/2 ts himalaya salt

1 ss bakepulver

2 økologiske egg

4 dl vann

5 ss extra virgin olivenolke

 

* Bland alt det tørre.

* Tilsett egg, vann og olje, og rør alt kjapt sammen.

* Form brødene til passelig størrelse med litt vann på hendene. Pynt med økologiske sesamfrø.

 

Stekes på 250 grader i ca 15-20 min.














Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits