Bursdagsmuffins til mi kjære Camilla

Camilla hadde bursdag, En god grunn til å lage søtsaker! Jeg har laget disse muffinsene tidligere, men denne gangen laget jeg ny type topping. Himmelsk.


Du trenger:

8 dl malte mandler

3 ss yacon sirup

1,5 dl raw kakao

1 ts vanilje pulver

2 dl dadler

1 ts lecithin

4 ss vann

Kjør dadler med 4 ss vann i blenderen til en seig røre. Elt alle ingrediensene godt sammen og fyll muffinsformene. Trykk det godt nedi.

 

Topping:

3 dl bløtlagte cashewnøtter (ca 6 timer)

4 ss yacon sirup

3 ss kokosolje

2 ss lecithin

litt vann, slik at blenderen går rundt

1 dl friske jordbær

2 ts vaniljepulver

 

Kjør alt sammen i blenderen. Fordel på muffinsene og strø litt kokosmasse på til pynt. La de stå i kjøleskapet i ca 1 time før servering.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits