Verdens beste godteri.

"Bounty"-sjokolade. Skal du lage en sjokolade uten sukker, og er urolig for at dette kanskje ikke smaker så godt som "vanlig" sjokolade så må du prøve denne. Himmelsk. Oppskriften og fremgangsmåte finner du på det ene bildet fra VG, her. Kverner sukrin til sukrinmelis.Rør alle ingrediensene godt sammen.

Det er litt kliss med dette, men det blir bra!

Form til passelige størrelser på bitene.

Sjokoladetrekket laget jeg på slump her, da oppskriften i VG er en veldig stor posjon.Toppet noen med kokosflak og andre med kokosmasse. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits