DIY - sikksakklampe

Jeg har lett lenge etter en sikksakklampe, men har ikke funnet en som passet inn hos oss. Gleden var derfor stor da jeg plutselig oppdaget en sikksakklampe på Ikea, ikke perfekt farge dog, men hva gjør vel det når det finnes begalack? Jeg og denne bengalacken, får vel snart varige mèn..

Slik gjorde jeg det: Viktig å bruke en god maskeringstape. Det har jeg lært, the hard way. Den billige er veldig vanskelig å få av i hele remser, så du bruker masse masse tid på å pirke den av. Maskeringen er også halve jobben, man må være veldig nøye om man skal få et bra resultat.

Mintgrønn <3

Første strøk er ferdig. Det lukter veldig mye av bengalacken så det er lurt å gjøre det utendørs om du har mulighet.

Da er det bare å vente. Tørketiden er variere veldig med temperatur, jo varmere det er jo kortere tørketid.

Det ferdige resultatet på veggen. I love colours :-)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits