Minipizza uten gluten og gjær

Det er pizzatid. Disse stod på menyen. Nydelig med små pizzaer med forskjellig fyll. Ha på det du liker på en pizza - alt etter smak og behag. Vi har en forkjærlighet for chevre og serranoskinke, men det er artig med litt nye smaker innimellom. Bunnene blir sprø og gode. Det er perfekt å lage opp mange når du først er i gang, så er det bare å putte de i fryseren og ta opp senere når du får lyst på en "ferdigpizza".

Bunn:

200 g mandler

2 ts fiberhusk

0,5 ts salt

0,5 ts bakepulver

0,5 dl vann

1 egg

Forvarm stekeovnen til 225 grader. Kjør mandler til mel i en foodprosessor. Bland alt det tørre i en bolle, tilsett vann og et sammenvispet egg. Rør til en jevn røre. La det svelle i fem minutter. Kjevl/trykk ut til fire pizzaer. Stek bunnene midt i ovnen i ca 10 min. Stek de så i ca 10-15 min med ønsket fyll (om du ønsker varmt fyll).På den ene pizzaen ble det rødpesto, rødløk, pecorino, tomater, basilikumblader og pinjekjerner.På den andre ble det grønn pesto, sorte oliven, serranoskinke, chevre, rødløk og pinjekjerner.

Den tredje er kanskje den som ble mest fancy: rødbeter, ruccola, chevre, honning, valnøtter, timian og spinatblader.

På den fjerde ble det sopp, rødløk, sorte oliven og bøffelmozzarella.  

Én kommentar

Alleoppskrifter

22.10.2012 kl.10:45

Hei!

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!

Varme hilsen,

Ann-Sofi

http://www.alleoppskrifter.no/

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits