Pannekaker uten gluten, sukker og melk.

Pannekaker med en tvist, banan. Disse pannekakene smaker supergodt!

Bananpannekaker, ca. 10 pannekaker, nok til 3-4 personer
2 dl kokt quinoa
4 egg
2 moste bananer
2 ss kokosolje
2,5 dl bokhvetegryn og havregryn
3 ss kokosmel
1 ss hampprotein pulver
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme
1 ts himalayasalt
1 ts bakepulver

Mos bananene godt med gaffel i en bakebolle. Tilsett eggene og smeltet kokosolje og bland sammen. Ha i de tørre ingrediensene litt etter litt og til slutt quinoaen. Deigen blir tykk og seig. Stek pannekakene i masse kokosolje, de blir tykke og små, litt som amerikanske pannekaker.





Oppskriften er inspirert av bloggen superlivsstil.net. En herlig blogg, med masse flotte oppskrifter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits