Søtpotetsuppe med halloumi

Jeg har en fin fin mann som lager nydelig mat. Denne suppen er på topp tre. Rykende varm søtpotetsuppe med stekt halloumiost på spyd. Den perfekte middagen.

Du trenger til 4 posjoner:

2 søtpoteter (store)

1 gul løk

1 hvitløksfedd

1 ss olivenolje

1 buljongterning

1 liter vann

salt og pepper

 

Skrell potetene og skjær dem i biter. Skrell og hakk hvitløk og løk. Varm en kjele med olivenolje og brun løken. Tilsett buljong, vann og potet. La det koke i ca 20 min. Kjør suppen jevn med en stavmikser. Smak til suppen med salt og pepper.Spyd:

1/2 pk hallouimost

salat

olivenolje

 

Skjær osten og salat i biter. Brun osten ett par minutter i en stekepanne i olivenolje. Træ osten på trespyd vekselsvis med salat.

 

Pynt suppen med alfalfaspirer og gresskarfrø.

Oppskrift fra boken: Detox med rawfood av Ulika Davidsson.

2 kommentarer

Julia Ingebrigtsen

05.11.2012 kl.08:06

Sånn vil jeg og ha! Kan vi komme opp til dere for et lite bakholdsangrep på kjæresten min? Dere serverer denne suppa, han smaker høflig og digger den, heller enn at jeg må lirke og lure en mann med rynke på nesen? Ja? :)

Maria Helen Austnes

05.11.2012 kl.20:38

Julia Ingebrigtsen: Ja!! Den va nydelig! Tru han kjem til å like den altså! Nam. Beste suppa frå beste kjæresten ;-)

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits