Glutenfrie- og sukkerfri muffins med blåbær og mango

Muffins med en tvist. Disse er saftige og gode. De trenger litt planlegging på grunn av mangoen som må legges i bløt. Til ca 10 muffins trenger du:

50 g tørket mango

300 g mandelmel

0,5 dl vann

0,5 dl yaconsirup

1 ts vaniljepulver

1 ts bakepulver

70 g blåbær

4 egg

 

Legg mango i bløt i ca 8 timer. Kjør mandler til mel i en foodprosessor og ha det over i en egen beholde. Kjør mango og vann i noen sekunder i foodprosessoren og tilsett så mandelmelet. Bland inn yaconsirup, vaniljepulver, bakepulver og blåbær. Her velger du selv om du bruker ferske eller frosne. Visp eggene luftige og vend dem inn i røren. Pynt med blåbær.

Stekes på 200 grader i ca 25 minutter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits