Detox - faste - avgiftning - utrensing

Kjært barn har mange navn. Jeg har gjennomført min første detox - 5 dager. Første dagen var et helvete, hodepine i 12 timer. Denne kaffien er ikke bra, det har jeg virkelig lært. Men akk så godt... På dag nr to ble alt så mye bedre. Jeg følte meg ikke spesielt sulten, men det var rart å ikke spise noe. Magen rumlet litt på ettermiddagen, men det gikk greit.

Juicene er veldig gode, så det du drikker smaker godt, spesielt nr 5 og 6 er fantastiske. I tillegg drakk jeg store mengder vann med sitron, grønn te og urte te. 5 dager var lenge, men jeg følte meg frisk og rask. Jeg trente ikke noe under detoxen annet enn turer med hunden min, men det kan man sikkert gjøre om man ønsker. Kanskje ikke en spinningtime, men yoga eller lett styrke går nok bra.

Jeg bestilte juicene gjennom http://essentially.no/. De leverer på døren her i Oslo søndager og tirsdager. Jeg har spart på alle flaskene så neste detox lager jeg selv ;-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits