Den brune stolen. Skinnstolen. Fin.

Drømmer om den perfekte slitte skinnstolen. Ekte skinn. Cognac. Brukt. Godt brukt. Vet ikke hvor den skal stå. Vet bare at jeg MÅ ha den. Kan loppemarked-sesongen starte snart nå? Koselig, eller hva?

Sukkerfri chilisjokolade

Ny sjokolade. En av de beste. Litt selvskryt må til. Smelter på tungen, og brenner litt i halsen. Du trenger: 8 ss kokosolje 2 ss rå kakao 6 ss carobpulver 1 ss lecithin 2 ss peanøttsmør 3 ts raw manuka honning 8 dråper stevia 2 ts kanel 1/2 ts malt ingefærpulver 1/4 ts chili 1 klyp...

Makeover på gangen - kalkmaling eller tapet?

Det klør i kroppen etter å pusse opp. Neste prosjekt er gangen vår. Den er hvit. Eggehvit. Kjedelig. Jeg vil ha farge. En knæsj farge. Blå? Rosa? Gul? Eller skal vi lage murstruktur? Eller tapetsere? Kalkmalingen fra Fresco er nydelig. Bildene er hentet fra http://eddainterior.no/.
Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits