Frokost på flybussen på vei til Gardermoen.

Kickstarter dagen med en smoothie av rødbeter, gulrøtter, brokkoli, maca pulver, melon og kokosvann. I dag blir det først kurs så går turen videre til Dublin med gode venninner. Viktig med masse energi! ;-)

Det er sommer. Punktum.

Herlige bilder som jeg finner masse inspirasjon fra! Det er sommer. Punktum.

Man tager hvad man haver.

En dæsj av ditt, og en dæsj av datt. Lin-, solsikke-, gresskar- og sesamfrø, havregryn, bokhvetemel, salt, psylliumhusk og vann i en bolle, så har du knekkebrød 1,5 time etter. Bruk det du har i skapet og lag dine egne knekkebrød.

Jordbær smoothie

Nam! Iskald. Frisk. Rosa. Deilig. Sommer. Sol. Kremaktig. Mettende. Denne kan du spise som en dessert. En av de beste smoothiene. Frosne jordbær, eplejuice, mynte, gojibær, hempfrø, chiafrø. Enkelt! Lunsj i en fei.

Rundstykker med bokhvetemel

Da jeg baket rundstykker i dag byttet jeg ut mandelmelet med bokhvetemel og lot være å kverne havregrynene. Det ble en suksess. Ellers laget jeg de som vanlig, oppskriften finner du her.

Rosa nytelse

Sitter på terrassen og nyter en nydelig smoothie i sola. Kan det bli bedre? I denne rosa herligheten putta jeg: 1 rødbet, frosne jordbær, 1/2 frossen banan, kokosvann, hempfrø, chiafrø, gojibær og litt fersk mynte. Jeg kan virkelig anbefale å putte litt mynte i smoothies, blir veldig frisk.

Grønn start!

Jeg laget en supersunn smoothie i dag tidlig. Puttet oppi frosne jordbær, fersk ingefær, kokosvann, melon, agurk, stilkene og roten av en brokkoli, spinat, hempfrø, chiafrø, spirulina pulver, hemppulver og noen gojibær. Smakte... grønt(!), men det gjør så godt! Kan ikke bli mye grønnere enn dette.

Grønn glede.

Her vokser det sukkererter, timian, oregano, koriander, mynte, peppermynte, ruccola, karse, gressløkog rosmarin. Vår lille kjøkkenhage. Gulrøtter. Tomatplantene har blitt ganske så store etterhvert.

Øko-handletur til Coop!

Jeg og Julia var på storhandel på Coop! Løren. Nydelig butikk med masse masse økologiske produkter. Akkurat etter min smak.

Retro platespiller fra New York

Endelig er den i hus. Platespilleren. Har drømt om den perfekte så lenge. Nå står den der i all sin prakt. Nydelig. Passer perfekt inn i vår lille stue. Lykkelig. Globusen måtte få en ny plass. Funket greit. Magnus har tatt et nydelig bilde av Mana som har kommet opp på veggen. Litt dårlig ...

Batikk. Made at home!

Jeg kjøpte en kjole på Hennes. Surret den inn med hyssing. La den i klor i 24 timer. Resultatet ble en fantastisk kjole, og det beste av alt er at ingen har lik!
Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits