Oh boy....

Man blir jo bare 30 år en gang... Hva må jeg gjøre for å fortjene denne? Chanel Boy er virkelig storartet!

Rocka opp den gamle Levi's jakken min

Jeg syns Levi's jakken tilThe Ragged Priest er så tøff så jeg kjøpte liksågodt 100 nagler på ebay og laget min egen versjon. Slik ble den:

Yes, please! MiH gjør det igjen.

En eller to av disse buksene skal bli med meg hjem fraLondon. Garantert. Kan man ønske mer av en bukse? Lekkert.

Gimme Gimme Gimme

Jeg MÅ ha en frynsejakke. Nå. Fant ikke i NY, fant ikke i Dublin. Finner ikke i Oslo. Den må være brun, semsket og rå kul. Denne ser perfekt ut. (bilde fra: http://carolinesandelin.blogg.no/1299675330_semsket_skinnjakke.html)

Det er sommer. Punktum.

Herlige bilder som jeg finner masse inspirasjon fra! Det er sommer. Punktum.

Batikk. Made at home!

Jeg kjøpte en kjole på Hennes. Surret den inn med hyssing. La den i klor i 24 timer. Resultatet ble en fantastisk kjole, og det beste av alt er at ingen har lik!

Må ha - ny kameraveske

Denne lekre saken skal bli min. Finere kameraveske skal du leite lenge etter.

Fuskepels fra Isabel Marant - ja takk!

Denne hvite pelsen er så fantastisk. Helt siden jeg så Pia Tjelta med denne hvite pelsen har jeg vært in love. Kunne ønske at jeg kunne finne en som er like lang som den på det første bildet, men akk nei. Nå venter jeg bare spent på at min skal dukke opp i posten!

Skal aldri mer fryse på fingrene

Fikk disse fine vottene i gave fra min kjære. Lykke! Med disse kommer jeg aldri til å fryse på fingrene igjen.

På ønskelisten: Isabel Marant Dicker boots

Har sååå lyst til å kjøpe disse bootsene, men så skal jeg jo spare penger til New York i mai... Sukk!

Saueskinnjakke

Har gjort min første bestilling fra Asos! Ganske diggbar jakkespør du meg, ikke så tykk som jeg skulle ønske da men... Gler meg til å style den med slengbukser, hatt og solbriller, lenge leve 70-tallet!

Paljettjakke fra Fretex

I dag har jeg bestilte meg ny jakke fra Fretex sin nye nettbutikk, 129,- Har letet ganske lenge etter en lignende jakke, så gjett om jeg ble glad da jeg kom over denne! En ganske god følelse å handle hos Fretex også,hjelper liksom litt på samvittigheten.... ;-) En av verdens kuleste jakker, og...

Rød fuskepels og andre god biter fra asos

Denne pelsen syns jeg er nydelig. Den er til og med på salg! Virkelig oppe til vurdering. Jeg ønkser meg også ett par nye clutcher. Disse gjør meg glad:

Biker boots

Disse skoene står blant annet på ønskelisten til jul: De er fra Sendra Boots som fås kjøpt hos Lille Vinkel sko. Føler at disse skoene passer til alt! Me like!

Yes! Now we're talking!

Marni skal designe for Hennes! Kolleksjonen blir å finne i utvalgte HM butikker fra 8. mars. Gler meg allerede! Visningen til designeren Marni under moteuken i Milano nylig var som nappet rett ut av mormors klesskap. (Foto:All Over Press) Bilder fra Marnis høst- og vintervisning, samt to bi...
Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits