Smoothie med rødbete- og gulrot

Deilig med en kraftig smoothie når det er kaldt ute. Denne laget jeg til frokost og som et mellommåltid før trening etter jobb. Den holder seg fint i kjøleskapet hele dagen. Til to store smoothies brukte jeg: 3 små rødbeter 1 gulrot 100 g blåbær 1dl eplejuice 1/2 banan 3 ss hampfrø 3 ...

Energi på 1-2-3

Se, og bli inspirert! Smoothie på beste vis. Granateplejuice, agaurk, frossen jordbær, banan, chiafrø, hempfrø, gurkemeie, gojibær. Godt sa du?

Ananas og agurk fest.

Denne smoothien er super fresh. Fersk ananas, agurk, jordbær, lime, mynte, ingefær, chia frø, hempfrø og en dæsj gurkemeie. Nam. Om du ikkevåkner av denne da våkner du aldri. Smoothie er den perfekte frokosten i sommerhalvåret. Den er kjempeenkel å lage, du får i deg masse masse vitaminer og du k...

Frokost på flybussen på vei til Gardermoen.

Kickstarter dagen med en smoothie av rødbeter, gulrøtter, brokkoli, maca pulver, melon og kokosvann. I dag blir det først kurs så går turen videre til Dublin med gode venninner. Viktig med masse energi! ;-)

Jordbær smoothie

Nam! Iskald. Frisk. Rosa. Deilig. Sommer. Sol. Kremaktig. Mettende. Denne kan du spise som en dessert. En av de beste smoothiene. Frosne jordbær, eplejuice, mynte, gojibær, hempfrø, chiafrø. Enkelt! Lunsj i en fei.

Rosa nytelse

Sitter på terrassen og nyter en nydelig smoothie i sola. Kan det bli bedre? I denne rosa herligheten putta jeg: 1 rødbet, frosne jordbær, 1/2 frossen banan, kokosvann, hempfrø, chiafrø, gojibær og litt fersk mynte. Jeg kan virkelig anbefale å putte litt mynte i smoothies, blir veldig frisk.

Grønn start!

Jeg laget en supersunn smoothie i dag tidlig. Puttet oppi frosne jordbær, fersk ingefær, kokosvann, melon, agurk, stilkene og roten av en brokkoli, spinat, hempfrø, chiafrø, spirulina pulver, hemppulver og noen gojibær. Smakte... grønt(!), men det gjør så godt! Kan ikke bli mye grønnere enn dette.

Kitchenaid. Lekkert!

Det er på høy tid å kjøpe ny blender da min nåværende blender har gjort jobben siden før krigen. Denne lekkerbisken står på ønskelisten. Jeg elsker jo oransje så denne MÅ jeg har.

Jordbær og avocado smoothie

Herlig kremet smoothie. Du trenger: 2 kiwi 1/2 frossen banan en liten neve frosne jordbær 1 moden avocado litt eplejuice I tillegg hadde jeg i hampfrø, chia frø, hampproteinpulver og 1 ts linfrøolje NYT!

Kremet bringebær og avocado smoothie

Denne spiste jeg med skje. Den var super luktig og kremaktig. Bruke engodt moden avocado, frosne bringebær, litt eplejuice, revet kokos og en halv banan. En supergod frokost som jeg kananbefalealle som liker smoothies. Nam! Denne skal jeg definitivt lageflere ganger.
Maria Helen Austnes

Maria Helen Austnes

31, Haram

Noen av mine interesser er interiør, supermat og mote, og det er dette du kan lese om på min blogg. Jeg bor sammen med kjæresten min, Kristoffer, og staffordshire bullterrieren vår, Mana, på Etterstad i Oslo. Vi har en 3 roms leilighet med en liten hage som vi kjøpte sommeren 2011. Vi er veldig glad i det moderne 70-tallet som du kan se på mange av bildene. Håper du liker det du leser både om interiør og mat, og ikke minst blir inspirert til en hverdag med mindre sukker og kunstige tilsetningsstoff! Bruk kode, QIP365, ved din første iHerb bestilling og får 5 dollar i avslag!

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits